19
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Bergama'ya emek verenler unutulmadı

Bergama Belediye Başkanı Raşit Ürper'in belediyeden emekli olan 75 personel için düzenlediği törende duygusal anlar yaşandı. Başkan Ürper, belediyelerin en önemli hizmet kurumu olduğunu, bu nedenle çalışanların verdiği hizmetlerin Bergama için çok değerli olduğunu belirtti. Uzun yıllar hizmet verdikleri kurum tarafından hatırlanmanın kendilerini çok onurlandırdığını söyleyen emekliler, Başkan Ürper'e teşekkür etti. 

Bergama Belediyesi'nden 2004-2008 yılları arasında emekli olan 75 personel için bir tören düzenlenerek birer başarı ve teşekkür plaketi verildi. Törende bir konuşma yapan Başkan Raşit Ürper, en önemli hizmet ve üretim kurumu olan belediyelerde çalışmanın farklı bir öneme sahip olduğunu ve bu kişilerin her zaman hatırlanması gerektiğini söyledi. 40 yılı aşkın Belediyede çalışan emeklilerin de hazır bulunduğu törende Ürper, "hepimiz Bergamalıyız ve birbirimizi tanıyoruz. Sizlerle belediyede birlikte çalışmış olmak benim için de ayrı bir onur ve mutluluktur" dedi. 

Güzellik Ilıcası Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen törene, Erzincan'da şehit düşen İzmirli askerlerin cenaze töreni nedeniyle İzmir'e gelen ve Başkan Ürper'in yakın arkadaşı olan AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Aydoğmuş da katıldı. Aydoğmuş konuşmasında çalışmanın ve üretmenin çok önemli olduğunu söyledi ve katkılarından dolayı emeklilere teşekkür etti. Tören, birlikte çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Ağustos 2008 Çarşamba 14:40:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?