2
Mayıs
2024
Perşembe
İZMİR

Beydağ HEM'den renkli yılsonu sergisi

BEYDAĞ HEM'DEN RENKLİ YILSONU SERGİSİ

Yağış nedeniyle halk oyunları ve müzik dinletisinin iptal edildiği açılışa Beydağ Kaymakamı Ali Cergibozan, Beydağ Belediye Başkanı Vasfi Şentürk, Bademli Belediye Başkanı Selahattin Kundak, Çaylı Belediye Başkanı Rifat Önder, daire amirleri, kurs eğitmenleri ve kursiyerler katıldı.

Açılışta konuşma yapan Beydağ Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Serdar Ergin, “Beydağ Halk Eğitimi Merkezi olarak içinde bulunduğumuz 2010-2011 eğitim öğretim yılında 3 idareciyle birlikte uzman ve usta öğreticilerden oluşan 65 kişilik eğitim kadrosu ile şu ana kadar mesleki, teknik, sosyal, kültürel ve sportif alanlarda açmış olduğumuz 124 kursta 530 erkek, 1480 bayan olmak üzere toplam 2010 kişiye hizmet verdik. Her yıl kurs sayımızı artırarak kapsamımızı genişletiyoruz” dedi.

Konuşmanın ardından açılış kurdelesini Beydağ Kaymakamı Ali Cergibozan protokol üyeleriyle birlikte kesti. Önce gümüş takı işlemeciliği kursuna ait sergiyi gezen protokol üyelerine eğitmenler tarafından bilgilendirme yapıldı. Renkli yıl sonu sergisinde el ve makine nakışı kursiyerlerince hazırlanan el emeği göz nuru işlemeler büyük beğeni topladı. İşlemeleri yakından inceleyen Kaymakam Cergibozan, “Kursiyerlerimizi tebrik ediyorum. Gerçekten büyük emek sarf edilerek hazırlanmış el emeği bu güzel eserlerin sergilendiği sergimizi görmeye tüm halkımızı davet ediyorum” dedi. Sergi gezisinin ardından açılışa katılanlara ikramda bulunuldu.

BEYDAĞ HEM'DEN RENKLİ YILSONU SERGİSİ

 

İHA
Yayın Tarihi : 29 Mayıs 2011 Pazar 15:59:03
Güncelleme :29 Mayıs 2011 Pazar 16:14:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?