2
Mayıs
2024
Perşembe
İZMİR

Bize oy verenler mahcup olmayacak

ERTUĞRUL GÜNAY:

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, AK Parti İzmir İl Başkanlığını ziyaret ederek; milletvekili seçildikten sonraki ilk il yönetim kurulu toplantısına katıldı.

Toplantının başında yönetim kurulu adına Bakan Günay’a bir çiçek takdim eden İl Başkanı Ömer Cihat Akay, Bakan Günay’ın İzmir milletvekili olarak yönetim kurulu toplantısına katılmasından duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ise konuşmasına tüm teşkilatlara teşekkür ederek başladı. Ortaya çıkan başarılı tabloda tüm teşkilatların emeğinin geçtiğini vurgulayan Bakan Günay, herkesin gayretiyle gelecek için büyük umutlar veren çok güzel sonuçların yaşandığını belirtti.

Türkiye’deki en zor seçim bölgelerinden birinde halkın ilgisi ile psikolojik engellerin aşıldığını söyleyen Günay, “Halkın ve Hakkın yardımıyla bu zorluğu olumlu mecraya dönüştürdük. Bu süreçte İl Başkanı Sayın Akay’ın koordinatörlüğü fevkalade etkili oldu. Böylesine uyumlu bir karargah çalışması olmasa bizim sahada yaptığımız çalışmalar koordinasyondan eksik olsa beklediğimiz sonuçları elde edemezdik” dedi.

Yerel seçimlerde CHP ile 450 bine yakın oy farkının 150 binlere indiğini kaydeden Günay, merkezdeki büyük ilçelerde çok güzel sonuçlar elde edildiğinin altını çizdi. Günay, “Her yerde oyumuz arttı. Sabırla dikkatle gayretle iyi niyetle anlatırsak her yerde bizi anlamaya hazır, bizi dinlemeye hazır yeni insanlar var” dedi.

Teşekkür turlarını Torbalı ve Menderes ile sonlandıracağını söyleyen Bakan Günay, hafta sonu mazbataların alınacağını; gelecek hafta ise yemin ettikten sonra İzmir’e gelip verilen sözlerin nasıl tamamlanacağına ilişkin yol haritasının çizilmeye başlanacağını vurguladı. Günay şunları kaydetti: “İzmir’e verdiğimiz tüm sözlerle ilgili öncelikle bir yol haritası çıkaracağız. İzmir bizden memnun olacak. İzmir’de bize oy verenler mahcup olmayacak. Bize oy vermeyenler ise keşke oy verseydim diyerek gelecek seçimi iple çekecek. Biz bu gayretle çalışacağız.”

ERTUĞRUL GÜNAY:
ERTUĞRUL GÜNAY:
İHA
Yayın Tarihi : 17 Haziran 2011 Cuma 16:48:05
Güncelleme :17 Haziran 2011 Cuma 17:40:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?