2
Mayıs
2024
Perşembe
İZMİR

Bornova'da dehşet!

GENÇ KIZ SİLAHLA VURULARAK HAYATINI KAYBETTİ

İzmir'in Bornova İlçesinde bir genç kız, henüz bilinmeyen bir nedenle astsubay olan erkek arkadaşının beylik tabancasıyla karnından vuruldu. Ağır yaralanan Arzu Çapar kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay, Atatürk Mahallesinde bir evde meydana geldi. 24 yaşındaki Arzu Çapar, astsubay arkadaşı A.A.'nın evine gitti. Burada gece geç saatlere kadar oturup sohbet ettikten sonra henüz bilinmeyen bir nedenle A.A.'nın beylik silahını alarak balkona çıkan genç kız karnına isabet eden tek kurşunla ağır yaralandı.

A.A., olayı polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ambulansla ağır yaralı olarak Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan genç kız, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Talihsiz kadının ailesinin yurt dışında olduğu belirtildi.

A.A.'nın polise verdiği ifadesinde, arkadaşı Arzu Çapar'ın kendisine ait silahı alarak intihar ettiğini, engellemeye çalıştığını fakat başarılı olamadığını iddia etti. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. 100. Yıl Polis Merkezi'ne götürülen şüpheli A.A. ifadesinin alınmasının ardından askeri inzibata teslim edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Mayıs 2011 Pazar 12:37:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?