2
Mayıs
2024
Perşembe
İZMİR

Böyle soygun görülmedi

İzmir'in Konak ilçesinde, bir bankanın çalışanları öğle saatlerinde hırsızlık şoku yaşadı. Bankada para transferinin yapıldığı sırada henüz kimlikleri belirlenemeyen iki kişi tarafından içinde 150 bin TL bulunan para torbası çalındı, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Olay, İzmir'in Konak ilçesi Gazi Bulvarı'nda saat 15.15'de meydana geldi. Bir bankanın şubesinden zırhlı araca para transferi yapıldığı sırada gerçekleşen soygun çalışanları şoke etti. İddialara göre, transfer işlemine yardımcı olan bankanın güvenlik görevlisi H.A.'nın elinde bulunan 150 bin TL değerindeki para torbasını yaya olarak çalan zanlılar motosikletle Gazi Bulvarı'ndan Basmane istikametine doğru gidip izlerini kaybettirdi. Görgü tanıklarına göre, zanlıların iki kişi olduğu ve transfer işlemi yapıldığı sürede bankaya yakın bir mesafede bulundukları belirtilirken, zanlılardan birinin soygunu gerçekleştirdiği diğerinin gözcülük yaptığı ifade edildi.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlatırken, zanlıların kimlik tespiti için çevrede bulunan güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı.

 

 

iha
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2012 Salı 18:25:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?