5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Breeze, yorgun gözlere bire bir

Amerika’dan sonra Türkiye’de de satışa sunulan ve yoğun ilgiyle karşılanan Breeze göz masörü, deneme seanslarıyla İzmir Hediyelik Eşya Fuarı’ndaki özel standında İzmirliler’e yakından tanıtılıyor.

Göz çevresindeki akapunktur noktalarına masaj yaparak göz ve zihin yorgunluğunu gideren göz masörünün günlük ihtiyaçlardan biri haline geleceğini bildiren Breeze, İzege Medikal Ege Bölgesi Baş Bayii Müdürü Aydemir Budak, "Breeze göz masörü, göz ve zihin yorgunluğunu hissedilir şekilde yok eder, göz ve göz çevresini yenileyerek güne hazırlar. Düzenli kullanıldığında göz altı morluklarının ve kırışıklıklarının giderilmesine yardımcı olur, gözü rahatlatarak rahat bir uyku uyumanızı sağlar.

Televizyon seyrederken, bilgisayar başında otururken, kitap okurken ve daha birçok nedenle günlük hayatta gözümüz yoruluyor. Göz yorgunluğu başımızın ağrımasına ve net göremememize yol açıyor. Breeze göz masörü, gözünüzün akapunktur noktalarına masaj yaparak, göz çevresindeki kan dolaşımını hızlandırır. Gözünüzü dinlendirir, rahatlatır. Beyninize daha fazla oksijen gitmesini sağlayarak, zihinsel performansınızı arttırır. Breeze Amerikan Gıda ve İlaç uygulamaları Bölümü FDA tarafından onaylı, CE ve ISO 9002 Kalite Sertifikası’na da sahiptir" diye konuştu.

Her defasında 5 dakika yapılan masajların, göz yuvarlağını ve göz kaslarını tamamıyla rahatlattığını belirten Budak, masörün böylece gözdeki basınç hissini azalttığını, kan dolaşımını düzenlediğini, gözün aşırı yorgunluğundan kaynaklanan, objeleri bulanık görme, ışığa karşı hassas olan gözler, göz kuruluğu, dokununca acıyan gözler, göz şişkinliği gibi belirtileri kolayca ortadan kaldırdığını söyledi. Budak, "Günde iki kez masaj yapmakla ve 30-40 gün sürekli kullanımla göz torbaları ve göz morlukları kolayca ortadan kalkar. Her gece uykudan önce yapılan 5-10 dakikalık masajlar da sizi uykuya hazırlar. Ayrıca bu sürede göz çevresindeki kırışıklıkların giderilmesi, derinin yaşlanmasının gecikmesi ve cildin estetik bir hal alması da sağlanmış olur" şeklinde konuştu.

İZMİR (İHA) -
Yayın Tarihi : 19 Aralık 2004 Pazar 17:50:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?