2
Mayıs
2024
Perşembe
İZMİR

Bucaspor'dan gollü dönüş

BUCASPOR'DAN GOLLÜ DÖNÜŞ

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında kendi sahasında Kasımpaşa'yı konuk eden Bucaspor, rakibini 4-0 gibi farklı bir skorla yenerek haftayı 3 puanla kapattı.

Maçtan sonra basın toplantısında konuşan Bucaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, mükemmel bir futbol oynadıklarını, maçın tamamında üstün olduklarını ve uğuruna inanılan Buca Arena Stadı'nın gerçekten de takım için uğurlu geldiğini söyledi. Takımının son 7 haftalık zaman diliminde ligin en iyi futbol oynayan ekiplerinden biri olduğunu belirten Samet Aybaba, "Bugün mükemmele yakın bir futbol oynadık hatta mükemmeldi diyebilirim. Oyuncularım hem savunma hem de hücumda çok iyi mücadele etti. Uğurlu

stadımızda güzel bir skor aldık. Hem taraftarlarımızı hem de takımımı tebrik ediyorum" diye konuştu.

Önlerinde 16 tane final maçı olduğunu söyleyen Aybaba, "Bugün güzel bir galibiyet aldık. Ama henüz kazandığımız bir şey yok. Bugünden sonra daha çok çalışarak kalan maçlarımızdan galibiyetle ayrılmalıyız. Sezonu en iyi yerde bitirebilmek için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

Transferle ilgili sorulan bir soruya Aybaba, "Bir oyuncu için görüşmelerimiz sürüyor. Önümüzde iki gün var. Bu oyuncuyla anlaşarak transferi bitirmek istiyoruz" dedi.

Bucasporlu futbolcu Musa Aydın, çok güzel bir galibiyet aldıklarını, takım arkadaşlarını kutladığını ve önlerinde 16 tane final niteliği taşıyan maç kaldığını, daha çok çalışarak bu maçarı da kazanacaklarını belirtti.

Bucaspor'un yeni transferi Gomez ise ilk maçında gol atarak çifte sevinç yaşadığını söyledi. Gomez, "İlk maçımda golle başladığım için çok mutluyum. Çok güzel ve anlamlı bir galibiyet aldık. Takım olarak çok iyi mücadele ettik. Önümüzdeki maçlarda daha iyi olacağız" diye konuştu.

Kasımpaşa Teknik Direktörü Fuat Çapa ise erken gelen golün oyun planlarını bozduğunu toparlanmak için hamle yaptıklarında ikinci golü yediklerini ve Musa'ya engel olamadıklarını belirtti. Çapa, "Musa gibi kademe aralarına koşu yapabilen bir oyuncuları var. Kupada aldığımız galibiyetlerin arkasından yüksek özgüvenle bu maça çıkmıştık. Fakat Bucaspor çok iyi mücadele etti" diye konuştu.

Fuat Çapa, zamana ihtiyaçları olduğunu ligde kalma anlamında bir şey söylemenin zor olduğunu belirtti.

Kasımpaşalı golcü oyuncu Gökhan Güleç ise maçın sert bir havada oynandığını, erken gelen golün oyunlarını bozduğunu söyledi. Gökhan Güleç sahada adeta demoralize olduklarını ve bu skorun kendilerine yakışmadığını kaydetti. Kasımpaşalı diğer oyuncu Korhan da bu tür maçların ardından konuşmanın zor olduğunu ve erken sayılabilecek dakikalarda goller yiyerek oyunu çeviremediklerini belirtti.

BUCASPOR'DAN GOLLÜ DÖNÜŞ
İHA
Yayın Tarihi : 29 Ocak 2011 Cumartesi 22:39:01
Güncelleme :29 Ocak 2011 Cumartesi 23:45:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?