4
Mayıs
2024
Cumartesi
İZMİR

'Cep'le gelen ayrılık

Palermo Film ve Müzik Eserleri firmasının genel müdürü Mustafa Ellik, jimnastik antrenörü 3 yıllık eşi Ebru Ellik'e zina işlediği iddiasıyla boşanma ve 500 milyar liralık manevi tazminat davası açtı. Avukatı Ergun Bademci aracılığıyla Karşıyaka Aile Mahkemesi'ne boşanma davası açan Mustafa Ellik (32), eşinin kendisini Çeşme'deki Altınyunus Oteli'nin eski genel müdürü Timur Ilgaz'la aldattığını iddia etti.

Geçtiğimiz Mayıs ayında Bodrum'daki Hülya Oteli'nde aynı odada eşi Ebru Ellik (31) ile Timur Ilgaz'ı uygunsuz şekilde yakaladığını ileri süren Mustafa Ellik, dava sonucunda kazanacağı parayı hayır kurumlarına bağışlayacağını açıkladı.
Eşini Timur Ilgaz ile cep telefonuyla mesajlaşıp konuşurken tesadüfen yakaladığını öne süren Ellik, daha sonra bu yüzden aralarında tartışma çıktığını ve eşinin Mavişehir'deki evlerinden ayrıldığını söyledi.

Bunun üzerine eşini takip etmeye başladığını belirten Mustafa Ellik, "Eşimin Bodrum Turgut Reis'de bulunan Hülya Oteli'nde olduğunu öğrendim. Daha sonra Bodrum'a gidip 305 nolu odaya görevliler vasıtasıyla girdiğimde içeride eşimle Timur Ilgaz'ı uygunsuz bir vaziyette buldum. Ben o anda fenalık geçirince eşim ve Timur Ilgaz birlikte oteli terk edip kaçtılar. Daha sonra babası Bahri Vreskala'yı arayarak durumu anlattım. Bunun üzerine o da Çeşme'den Bodrum'a geldi. Odadaki manzarayı o da gördü. Hatta otel görevlileri de olaya şahit oldular" diye konuştu.

1995 yılında Ege Üniversitesi kampüsünde tanışan İzmir Gençlik ve Spor eski İl Müdürü ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bahri Vreskala'nın kızı Ebru Vreskala ve Mustafa Ellik, 2002 yılının Eylül ayında Ege Palas'ta düzenlenen nikah töreniyle dünya evine girdi. Konak Belediyesi eski Başkanı Erdal İzgi'nin kıydığı nikahta, eski bakanlardan Işılay Saygın ve eski Vali Kutlu Aktaş da nikah şahitliği yapmıştı.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Temmuz 2005 Çarşamba 11:23:59
Güncelleme :21 Temmuz 2005 Perşembe 13:25:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ada IP: 78.173.74.xxx Tarih : 13.12.2010 00:10:44

Mustafanın Annesıde babasıda cok muhterem zengınlık ıcınde ama mutevazı yasayan ınsanlardı ..Babasının yanında yıllarca calıstım Mustafanın böyle adının anılması ınanması guc..Hakıkatten guc ..