8
Mayıs
2024
Çarşamba
İZMİR

Çeşme'de Go-Go dans ateşi

Çeşme'deki tatilciler, yaz sezonunun ilk günlerinde Bulgar dansçı kızların ateşli danslarını izledi. Tüm dünyada, özellikle de tanınmış tatil beldelerinde düzenlenen eğlencelere ayrı bir renk katan Go- Go Dance'in önde gelenlerinden Group Yalta- Sofia, Shayna Beach Club'ta görsel bir şölen sundu.

Birbirinden güzel Bulgar dansçı kızlar, gündüz Shayna Beach Club'ta üstsüz güneşlenerek dikkatleri üzerlerine çekerken, gece yaptıkları Go- Go Dance gösterisiyle Çeşme akşamlarını iyice ısıttı.

Geçen yıl İspanya'nın Barcelona kentinde yapılan Go- Go Dance yarışmasında ikinci olan Group Yalta- Sofia dansçılarından Veronica Vopieolu, son olarak 3 hafta önce Avusturya'nın başkenti Viyana'da gerçekleştirilen ve katılanların arasında Naomi Campel'ın da yer aldığı, görüntüleri halen Fashion TV'de yayınlanan Life Ball 2006'da sahneye çıktıklarını söyledi.

Daha önce Yunanistan ve Almanya'da da Go- Go Dance gösterisi yapan Group Yalta- Sofia'nın gözde mekanları da İspanya İbiza'daki İl Divino, Spice ve Pasha ile Barcelona'daki La Terasa. Türkiye'de ilk kez gösteri sunan grup üyeleri, Çeşme'yi çok sevdiklerini ve tekrar gelmek istediklerini belirtti.
Hürriyet
Yayın Tarihi : 19 Haziran 2006 Pazartesi 12:47:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?