8
Mayıs
2024
Çarşamba
İZMİR

Çeşme'de güvenlik önlemleri arttırılıyor

Marmaris ve Antalya'da yaşanan patlamalardan sonra, turizmin hareketli noktalarından biri olan Çeşme'de güvenlik önlemleri artırıldı. 

Tüm sokaklarda devriye gezen ekipler, kontrollerini sıklaştırdı. Emniyet güçleri, karakol önünde ve kontrollerde kendi emniyetleri için çelik yelek kullanırken, izinler bir süre kaldırıldı. Yabancı turistler, uygulamanın güven verici olduğunu belirterek memnuniyetlerini dile getirdi. Emniyet birimlerinin, her türlü ihbarı değerlendirerek sıkı önlemler alması, dikkat çekiyor. 


Antalya'daki patlama haberinin yayınlanmasının ardından, boşalan Çeşme sokaklarında gergin bir atmosfer oluşmuştu. Buna karşın Emniyet'in, önlemlerini artırıp uygulamalarını sıklaştırması, vatandaşı rahatlattı. Norveçli turistler; Suein Age Ronning ve Hilde Bjurnas, "Böyle bir şeyin olduğuna üzüldük. Türkiye adına üzüntü duyduk. Ama Çeşme'de kendimizi güvende hissediyoruz. Norveç ile telefonda görüştüm. Ülkemde bu haberin yankıları büyük oldu, çok korkmuşlar. Biz, burada bu kadar endişe duymuyoruz" şeklinde konuştu.
İHA
Yayın Tarihi : 29 Ağustos 2006 Salı 12:48:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?