2
Mayıs
2024
Perşembe
İZMİR

Çeşme'de tekne alabora oldu

İzmir'in Çeşme ilçesinde bir teknenin alabora olması sonucu kaybolan Ömer Cinstaş'ın (58) cesedine ulaşıldı.

Çeşme'de denize açıldıktan sonra saat 16.00 sularında alabora olan teknenin batması sonucu kaybolan 2 kişiden biri olan İzmir Gıda Çarşısı Esnaf Derneği Başkanı Cinstaş'ın cesedi Urla Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Cinstaş'ın her hafta düzenli olarak balığa çıktığı öğrenildi. Çeşme ilçesinde 3 kişinin bulunduğu bir balıkçı teknesinin alabora olması sonucunda kaptan Mehmet Selami Bağcı kendi imkanlarıyla kurtulmuş, Ömer Cinstaş ile diğer bir kişi için arama çalışmaları başlatılmıştı.

Arama kurtarma çalışmaları devam ediyor-

Çeşme ilçesinde, bir teknenin alabora olması sonucu kaybolan Bülent Tutal'ı (39) arama çalışması devam ediyor. Çeşme'de dün denize açıldıktan sonra, saat 16.00 sularında alabora olan teknede yer alan Tutal (39) için başlatılan çalışmalar gece boyunca devam etti. Banyoz mevkisindeki çalışmalara Sahil Güvenlik Komutanlığı'na ait bir bot ve helikopter katılıyor.

-''Yaklaşık 4 saat yüzdüm''-

Kendi imkanlarıyla kurtulan ve İltur Sitesi'nden kıyıya çıkan Mehmet Selami Bağcı'nın jandarmaya verdiği ifadesinde, tekne alabora olmadan önce arkadaşlarıyla denize atladıklarını, bir süre sonra da birbirlerini kaybettiklerini anlattığı, kendisinin yaklaşık 4 saat yüzerek kıyıya ulaştığını söylediği öğrenildi.  

AA
Yayın Tarihi : 10 Aralık 2012 Pazartesi 09:37:38
Güncelleme :10 Aralık 2012 Pazartesi 09:38:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?