5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

CHP İzmir Adayı Priştina'dan açılış maratonu

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Piriştina, yapımı tamamlanan Ozan Abay Caddesi'ni hizmete açtı.
Ahmet Piriştina, 28 Mart yerel seçimlerine az bir zaman kala artarda açılışlar gerçekleştiriyor. Dün, Buca İzkent'e yapılan su deposunu hizmete açan Piriştina, bugün de yapımına 2000 yılında başlanan Ozan Abay Caddesi'ni hizmete açtı. Yaklaşık 3 kilometrelik bir uzunluğa sahip Ozan Abay Caddesi, Yenişehir ile Bayraklı semtlerini birbirine bağlıyor.
Açılışta bir konuşma yapan Piriştina, caddenin yapımı için bugüne kadar toplam 2 trilyon 100 milyar lira para harcandığını belirterek, bu caddenin hizmete girmesi ile Yenişehir-Altındağ-Bayraklı arasındaki trafiğin rahatlayacağını söyledi.
Başkan Piriştina, caddenin açılışından sonra yağışlar sonucu oluşan su baskınları ile gündeme gelen Yenimahalle'yi gezdi. Yenimahalle'de yapılan kanaletler nedeniyle son yağmurlarda su baskınları yaşanmadığını ifade eden Piriştina, burada bulunan Yeşilovaspor Kahvesi'ne de giderek çay içti. Bir süre mahalle sakinleri ile sohbet eden Piriştina, kahveden ayrılırken yanına gelen küçük bir çocuğa oyuncak bir araba hediye etti.
MEVLÜT DAĞDEVİREN - İZMİR (İHA)
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2004 Pazartesi 23:06:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?