8
Mayıs
2024
Çarşamba
İZMİR

Çiçek Festivaline 20 bin ziyaretçi

İzmir'de, Karşıyaka Belediyesi ve İzmir Çiçekçiler Odası işbirliğiyle düzenlenen Karşıyaka Çiçek Festivali etkinliklerine 20 binin üzerinde kişinin katıldığı bildirildi. 

Karşıyaka Yalı Caddesi Viyolenselli Park alanında gerçekleşen festivali, şu ana kadar 20 binin üzerinde kişi ziyaret etti. Akşam saatlerinde düzenlenen konserlerle daha da renklenen festival, çiçek meraklılarını üreticiyle buluşturdu. Karşıyakalılar, Grup Mercan'ın Türk Halk Müziği'nin sevilen eserlerini yorumladığı gecede hem müzik dinledi hem de çiçek standlarını gezdi. Doğa sevgisiyle sanatın buluştuğu gecede grup, Çökertme, İmkansız Aşk, Bahar Gözlüm, Urfa'nın Etrafı Dumanlı Dağlar, Sivas'ın Yolları gibi dillerden düşmeyen eserleri halkla birlikte yorumladı. Çimlere oturarak güzel bir yaz gecesi yaşayan Karşıyakalılar, Çiçek Festivali'nin ilçeye canlılık katmasından dolayı mutlu olduklarını söyledi. 

Konser sonunda sahneye çıkarak vatandaşlara seslenen Başkan Koordinatörü Tuncay Çetin, Çiçek Festivali'nin Karşıyaka'ya güzellik getirdiğini, bu tür şenlikleri düzenlemeye devam edeceklerini ifade etti. Grup üyelerini de tebrik eden Çetin, hepsine birer buket çiçek takdim etti. 

Çiçek Festivali, 28 Mayıs Pazar gününe kadar devam edecek
.
Yayın Tarihi : 26 Mayıs 2006 Cuma 18:46:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?