8
Mayıs
2024
Çarşamba
İZMİR

Çiğli'de trafik kazası: 1 ölü

İzmir'in Çiğli İlçesi'nde kurbanlık almak için hayvan pazarına giden Sevgi Korkmaz, evine dönmek için karşıdan karşıya geçtiği sırada bir otomobilin çarpması sonucu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. 

Kaza, akşam saat 18.00 sıralarında Çiğli Kipa Yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ev hanımı Sevgi Korkmaz (43), akrabaları Zülküf ve Fatma Korkmaz çifti ile birlikte Kurbanlık almak üzere Çiğli Kipa Yolu kenarında kurulan hayvan pazarına gitti. Pazarda büyükbaş hayvan satın alarak, bayramın 1. günü için sipariş verdikten sonra akrabalarıyla birlikte eve dönmek üzere yola çıkan kadın, Zülfüf ve Fatma Korkmaz ile birlikte yol kenarında beklerken, karşıya geçmek için aniden yola fırladı. 

Bu sırada Çiğli istikametine gitmekte olan Hasan Erdoğan yönetimindeki 06 AK 3284 plakalı özel otomobil, Sevgi Korkmaz'a çarparak yaklaşık 60 metre sürükledi. Kazada ağır yaralanan Sevgi Korkmaz, olay yerine çağrılan ambulansla Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Korkmaz, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Kazadan sonra otomobil sürücüsü Hasan Erdoğan, polis tarafından gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
iha
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2006 Çarşamba 11:08:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?