19
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Cinayet gibi kaza

İzmir'in Aliağa ilçesinde, bir sürücünün çarpıp kaçtığı 10 yaşındaki çocuk hastaneye götürülürken yolda hayatını kaybetti.


Kaza, Aliağa eski garaj mevkiinde meydana geldi. Aliağa'da bir gece kulübünde çalışan bayanları taşıyan ve sürücüsünün Serkan Ş. olduğu tespit edilen 35 KKU 75 plakalı araç, arkadaşının abisi Öner Ergörmüş (14) ile birlikte Kurtuluş Mahallesi Hürriyet Caddesi'nde bulunan evlerine giden Çağatay Güzelsev (10) isimli öğrenciye çarptı. Çevredeki vatandaşlar tarafından kaldırıldığı Aliağa Devlet Hastanesi'nde ilk müdahalenin ardından Yenişehir Devlet Hastanesi'ne sevk edilen 10 yaşındaki Çağatay Güzelsev yolda vefat etti.


Çağatay Güzelsev'e çarptıktan sonra durup yardım etmek yerine kaza yerinden hızla kaçan minibüs sürücüsü Serkan Ş.'nin yakalanmasına çalışılıyor.
Çağatay Güzelsev'in Aliağa Fatih İlköğretim Okulu 5/A sınıfında birlikte okuduğu mahalle arkadaşı Öner Ergörmüş; "Biz arkadaşlarımızla oyun oynadık. Hava kararınca eve gitmek için yola çıktık. Tam karşıdan karşıya geçecekken hızla gelen araba Çağatay'a çarptı. Duracak gibi oldu ama sonra durmayarak hızla kaçtı" diye konuştu.


Çağatay Güzelsev'in babası Aytekin Güzelsev'in bir süre önce iş kazası geçirdiği ve malulen emekli olduğu öğrenildi. Talihsiz öğrencinin bugün öğle namazını müteakiben Merkez Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği belirtildi.
(CU-YK-HO-Y)

iha
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2008 Pazartesi 14:15:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?