5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Cinayet zanlısı polis takibinden kaçamadı

İzmir’de işlediği bir cinayetin yanı sıra, 2 ayrı cinayet olayına karıştığı iddia edilen Mevlüt Balıkçı, dün Konya’da yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, 15 Ocak tarihinde İzmir’in Yenişehir semtinde, Fatma İzler isimli hayat kadınını sokak ortasında öldüren Mevlüt Balıkçı, olaydan sonra kayıplara karıştı. Konya İl Emniyet Müdürlüğü’nün uzun süren araştırması sonucu Mevlüt Balıkçı’nın yeri tespit edildi. Dün akşam saatlerinde Cinayet Bürosu ekipleri tarafından yapılan operasyonla Mevlüt Balıkçı, Merkez Karatay İlçesi Hacı Yusuf Mescit Mahallesi’nde yakalandı. Gözaltına alınan Balıkçı, cinayeti kendisinin işlediğini itiraf etti.

Sağlık raporu için Konya Numune Hastanesi’ne getirilen Mevlüt Balıkçı, İzmir’de öldürdüğü hayat kadını Fatma İzler hakkında "Ölmesi gerekiyordu" dedi.

İzmir’de bir cinayet işleyen ve 2 ayrı cinayet olayına da karıştığı polis tarafından tespit edilen Balıkçı’nın 1 yıldır toplam 5 ayrı suçtan arandığı öğrenildi. Balıkçı’nın aynı zamanda uyuşturucu satmak, adam yaralama gibi çeşitli suçlardan 15 ayrı sabıkası olduğu ve toplam 12 yıl cezaevinde kaldığı bildirildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İzmir
Yayın Tarihi : 22 Aralık 2004 Çarşamba 12:27:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?