19
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Çocuklar için kermes düzenlendi

Ege Çocuk Vakfı Gönüllüleri, düzenlediği kermesle 400 yataklı E.Ü. Çocuk Hastanesinin 200 yataklı bölümüne katkı sağlamak için bir araya geldi.

Ege Çocuk Vakfı Başkanı Mediha Başbuğ amaçlarının bütün çocukların mutluluğunu ve sağlığını korumak olduğu belirtti ve sözlerine şöyle devam etti ''Çocuk bir ülkenin en değerli ve en pahalı yatırımıdır. Bizde bu nedenle 25 kişilik gönüllü ekibimizle hızlı nüfus artışı gösteren ülkemizde çocukların sağlığını korumak için vargücümüzle çalışıyoruz. Sadece kermeslerle değil hayırseverlerin yaptıkları yardımlarla bir çok çocuğa eğitim bursu sağlıyoruz.'' dedi. 2 yıldır çalışmalarının devam ettiğini vurgulan Başbuğ, amaçlarının gönüllülüğü diğer insanlara da empoze ederek çocuklara daha iyi bir gelecek sağlamak olduğunu belirtti. Başbuğ, kermesi yılbaşına denk getirdiklerini belirterek daha çok yardım toplamayı hedeflediklerini söyledi.

Kermese katılan eski Devlet Bakanı Işılay Saygın ise ''Birçok derneğe destek veriyorum ve bugün Ege Çocuk Vakfı'na da üye oldum. Mediha hanımı önceden de tanıyordum çabalarını takdir ediyorum. Bu kadar insanı bir araya toplamak kolay değil. Böyle görünür bir hizmet gerçekten takdire şayan.'' diyerek kermesin önemini vurguladı.Kermesin sonlarına doğru İzmir sahnelerinin tanınmış ismi Mikrop şarkıları ve sempatik tavırlarıyla izleyenlere keyifli anlar yaşattı.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Aralık 2008 Çarşamba 12:15:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?