5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Çocuklar için kermes

İzmir’de yaşayan Alman kadınlar, Almanya’nın İzmir Başkonsolosluğu koordinatörlüğünde çocuklar yararına Noel Kermesi düzenledi.

Alman Kültür Merkezi’nde düzenlenen kermese Almanya Başkonsolosu Ralph Breth de katıldı. İzmir’de yaşayan çok sayıda Alman kadının katıldığı kermeste konuşan Alman Başkonsolosu Ralph Breth, İzmir’de yaşayan Alman kadınlar 11 kez çocuklar yararına Noel kermesi düzenlediğini belirterek, "Buradan elde edilecek gelir, Ege Üniversitesi Çocuk Onkoloji Servisi, Kuşadası’ndaki Engelli Çocuklar ile İzmir’de bulunan Enver Bakioğlu Çocuk Rehabilitasyon Merkezi’ne bağışlanacak" diye konuştu.

Alman bayanların yaklaşık 2 aydır sürdürdükleri hazırlık sonucunda açılan kermeste el işi, noel süslemeleri, ev yapımı çeşitli yiyecekler, özel şarap ve şampanyalar, oyuncaklar, çeşitli aksesuarlar ve giyim eşyaları satışa sunuldu. Birçok firmanın da destek verdiği kermeste tombala çekilişi ile çeşitli hediyelerin dağıtılacağı da belirtilerek, bütün bu faaliyetlerden elde edilecek gelirin çocuklara aktarılacağı bildirildi.

İZMİR (İHA) -
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2004 Pazar 17:11:21
Güncelleme :30 Kasım 2004 Salı 11:20:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?