2
Mayıs
2024
Perşembe
İZMİR

Çocuklarını bıçaklayıp balkondan attı

İzmir'in Buca İlçesinde, iddiaya göre eşinden gördüğü şiddet nedeniyle şizofren hastası bir kadın, cinnet getirerek iki çocuğunu bıçaklayıp ikinci kattan aşağı attı. Olayda, iki çocuk hayatını kaybetti.

Olay, Doğuş Caddesinde bir evde dün saat 19.00 sıralarında meydana geldi. M.Ö (27), iddiaya göre, uzun süredir eşi V.Ö tarafından şiddet görüyordu. Eşi V.Ö.'nün vücudunda sigara dahi söndürdüğü genç kadın gördüğü şiddetin ardından şizofren hastası oldu. Önceki gün cinnet getiren kadın, evde eşine saldırdı. Eşi, genç kadını hastaneye götürerek sakinleşmesini sağladı. Fakat akşam saatlerinde eşinin işyerinde olduğu sıralarda tekrar cinnet getiren kadın, Asiye (7) ve Yahya (6) isimli iki çocuğunu vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı. M.Ö., daha sonra çocuklarını ikinci kat balkonundan aşağı attı. Olayı gören çevre sakinleri durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Asiye Ö'yü ambulansla Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Yahya Ö'yü ise Buca Kadın Doğum Hastanesi'ne kaldırdı. Talihsiz çocuklar kaldırıldıkları hastanelerde yaşamlarını yitirdi. Anne M.Ö de, Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Annenin tedavisinin ardından cinayet Büro Amirliği ekiplerine teslim edileceği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2011 Çarşamba 09:38:12
Güncelleme :26 Kasım 2011 Cumartesi 17:23:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?