3
Mayıs
2024
Cuma
İZMİR

Çocukluk arkadaşını öldürdü

İZMİR'DE CİNAYET

İzmir'in Bayındır ilçesinde, tokat yüzünden cinayet işlendi. Olayları başlattığı öne sürülen D.Ö. (33), zanlı İ.T (30) tarafından göğsünden av tüfeğiyle vuruldu.

İddialara göre, M.S.'ye ait olduğu bir minibüsle İzmir'in Bayındır ilçesinden Kemalpaşa ilçesine ziyarete giden şahıslar daha sonra Bayındır'a dönmek üzere yola çıktı. İki çocukluk arkadaşı bir süre sonra araçta münakaşa etmeye başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine D.Ö., arkadaşı İ.T ve eşi A.T'ye tokat attı.

Bunun üzerine olayların daha da büyümesini engellemek isteyen zanlı İ.T, eşi ve çocuklarıyla birlikte Bayındır'ın Karabel mevkiinde araçtan indi. Daha sonra eşi ve çocuğuyla birlikte başka bir araçla Bayındır ilçesine dönen İ.T., Hatay Mahallesi'nde bulunan evinde istirahata çekildi.

D.Ö. daha sonra alkol aldıktan sonra akşam saatlerinde çocukluk arkadaşı İ.T.'nin evine gitti. Eline geçirdiği odunla arkadaşı İ.T'nin bahçede duran özel aracını tahrip eden D.Ö., daha sonra hızını alamayıp evin camlarını kırdı. Arkadaşının öfkesi karşısında şaşkına dönen İ.T ise duvarda bulunan kendine ait ruhsatlı av tüfeğini alarak arkadaşını evden uzaklaştırmak istedi. Tüfeğini bir kez ateşleyen zanlı İ.T, D.Ö.'yü göğsünün altından vurdu. İşlediği cinayetten sonra polisi arayan zanlı İ.T., gözaltına alındı. İ.T.'nin ifadesinde, "Çocukluk arkadaşımı öldürmek istemezdim. Ancak, akşam vakti evimi basıp beni ve ailemi taciz edince, korkutmak amacıyla bir el ateş ettim. Sanıyorum fazla miktarda alkol almıştı. Yaşanan olayların böyle sonuçlanmasına çok üzüldüm" dediği öğrenildi. İ.T., çıkarıldığı mahkemece tutuklanıp Bayındır Cezaevi'ne gönderildi.

İZMİR'DE CİNAYET
İHA
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2011 Salı 15:26:05
Güncelleme :19 Ocak 2011 Çarşamba 14:59:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?