5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

ÇÖKEN DUVARIN ALTINDA KALAN ÇOCUK ÖLDÜ

İzmir’in Konak İlçesi’nde meydana gelen olayda oyun oynadıkları eski evin çöken duvarı altında kalan bir çocuk hayatını kaybederken, 2 çocuk da yaralandı.
Olay saat 14.30 sıralarında Ballıkuyu 1030 sokakta bulunan kullanılmayan bir evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, arkadaşları N.A (6) ve S.T (6) ile kullanılmayan eski evde oyun oynayan Serkan Acar’ın (6) üzerine bir anda evin duvarı çöktü. N.A. ve S.T. duvarın çökmesinin ardından harabe halindeki binadan çıktılar. Yaralandıkları görülen çocuklar aileleri tarafından Tepecik SSK Hastanesi’ne kaldırıldı. N.A. ve S.T. hastanede yapılan tedavilerinin ardından taburcu edilerek evlerine gönderildi. Küçük Serkan’ın eve gelmemesi üzerine aramaya çıkan baba Aziz Acar ve anne Bahar Acar, gece geç saatlere kadar çocuklarını aradılar. Mahalle sakinlerinin de olayı duymalarının ardından N.A. ve S.T’nin, duvarın çöktüğü sırada Serkan’ın da orada olduğunu söylemeleri üzerine evde yapılan aramalarda Serkan’ın cesedi duvar altında bulunarak çıkartıldı.
Ailesi tarafından son bir umutla Dr. Behçet Uz Çocuk Hastanesi’ne kaldırılan Küçük Serkan’ın ölüm haberini duyan ailesi sinir krizleri geçirirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldığı belirtildi.
İZMİR (İHA)
Yayın Tarihi : 25 Şubat 2004 Çarşamba 10:31:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ayşegül IP: 85.106.9.xxx Tarih : 15.12.2006 12:13:46
çok acı bir haber allah rahmet eylesin zavallı çocuk