5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Çöp kamyonun altında can verdi

İLKÖĞRETİM OKULU ÖĞRENCİSİNE ÇÖP KAMYONU ÇARPTI

İzmir'in Çiğli ilçesinde, ilköğretim okulu öğrencisi Rümeysa Adin (10), okuluna 30 metre kala çöp kamyonunun altında kalarak öldü.

Kaza, bugün saat 08.00 sıralarında Selim Diniz İlköğretim Okulu yanında meydana geldi. İddialara göre, ilköğretim 5. sınıf öğrencisi 10 yaşındaki Rümeysa Adin, derse geç kaldığı için okuluna 30 metre kala girdiği marketten kraker aldı. Kraker aldıktan sonra yola çıkan öğrenciye bu sırada C.B. yönetimindeki 35 AC 0915 plakalı çöp kamyonu çarptı. Minik kıza ilk müdahale yakınlarda bulunan sağlık ocağı görevlileri tarafından yapıldı. Ancak, küçük kız yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Acı haberi alan Adin ailesi gözyaşlarına boğuldu.

İddialara göre, Rümeysa Adin'in bir hafta önce bir süredir bıraktığı hiperaktivite tedavisine yeniden başladığı ve derslerinde de oldukça başarılı bir öğrenci olduğu öğrenildi.

Öte yandan Aliağa- Menderes Banliyö Hattının hemen yanında bulunan okul yakınına üst geçit yapılmasını isteyen vatandaşlar kazanın ardından tepkilerini dile getirdi. Kamyon şoförü C.B. gözaltına alındı.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Aralık 2010 Cuma 00:01:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?