19
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Damat katili oldu

İzmir'in Altındağ semtinde sinirlerine hakim olamayan büfe işletmecisi kayınpeder Ö.Ö. (62), aralarındaki bir sorun nedeniyle tartıştığı işsiz damadı Naim Taşar'ı (40) bıçaklayarak öldürdü. Kayınpeder Ö.Ö. Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı.


Edinilen bilgiye göre olay gece saatlerinde Altındağ, 5632 Sokak, Altınyıldız Futbol Sahası yanında meydana geldi. Büfe işletmecisi kayınpeder Ö.Ö., aralarındaki bir sorun nedeniyle işsiz damadı Naim Taşar ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kısa sürede büyümesi üzerine öfkeli kayınpeder Ö.Ö. sinirlerine hakim olamayınca yanındaki bıçakla damadına saldırdı. Kalp altından ve karın boşluğundan bıçaklanan damat, ağır şekilde yaralandı. Çevredeki vatandaşların durumu polise ve acil yardım ekiplerine bildirdi.

Yaralı damat olay yerine gelen ambulansla Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Fakat Taşar hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kayınpeder Ö.Ö. ise Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü bildirildi

..
Yayın Tarihi : 29 Mayıs 2008 Perşembe 10:36:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?