4
Mayıs
2024
Cumartesi
İZMİR

Davulu kapan sokağa koştu

Doğru Yol Partisi (DYP) Konak İlçe Kadın Kolları, son günlerde artan hırsızlık ve kapkaç olaylarına karşı davul çalarak eylem yaptı.

DYP Konak İlçe Kadın Kolları üyeleri, kapkaç ve hırsızlığa karşı yaptıkları düdüklü eylemin ardından, bu kez Konak Meydanı’nda davul çalarak eylem yaptı.

Bir ay önce Konak Meydanı’nda hırsızlığa, kapkaça, gasp suçuna karşı hükümetin önlem alması için imza kampanyası başlatan ve her gün 3 bin ile 4 bin imza toplayan DYP Kadın Kolları üyeleri, okudukları basın bildirisinin ardından davul çalarak tepkilerini dile getirdi.

Basın açıklamasını okuyan DYP Konak İlçe Kadın Kolları Başkanı Tülin Dilşen, "Tüm yurtta giderek artan kapkaç olayları, yan kesicilik, hırsızlık, gasp, adam kaçırma ve cinayetler, toplumsal huzurumuzu tehdit eder hale gelmiştir. Gazeteler hırsızlık ve kapkaç terörüyle ilgili haberlerle doludur. Sayın Başbakanımız’ın bizi duyması umuduyla yaptığımız düdüklü eylemimizde, sesimizi hükümete duyuramadık. Şimdi burada, yine Konak Meydanı’nda davul çalıyoruz belki sesimizi duyarlar diye. Daha güvenli bir kent, daha güvenli bir ülke istiyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2005 Cuma 14:56:01
Güncelleme :17 Nisan 2005 Pazar 00:07:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?