2
Mayıs
2024
Perşembe
İZMİR

Deniz Seki şarkılarıyla büyüledi

DENİZ SEKİ ŞARKILARIYLA ŞENLİĞE RENK KATTI

Konak Belediyesi ile Alsancak Koruma ve Güzelleştirme Derneği’nin birlikte düzenlediği 10. Alsancak Şenliği’nin gala gecesinin konuk sanatçısı Deniz Seki İzmirlilere konser verdi.

Gündoğdu Meydanı’nı dolduran sevenleriyle bir araya gelen Deniz Seki, en sevilen şarkılarını İzmirliler için söyledi. Çok şık bir kostümle sahne alan güzel sanatçı, samimiyetiyle ve sıcaklığıyla da İzmirlileri bir kez daha kendisine hayran bıraktı. Bir ara sahneden inerek sevenleriyle yan yana gelen Seki, “Uzaktan olmuyor, yanınıza gelip sizinle kucaklaşmak, sarılmak istiyorum” dedi.

Gün içinde çeşitli sanatsal etkinliklerle iç içe olan İzmirliler, akşam da Deniz Seki konseriyle keyifli bir gece yaşadı. Gençlerin gönlünde taht kuran, ünlü sanatçıyı konser sırasında Deniz Seki Fan Kulüp üyeleri de yalnız bırakmadı. İzmir’i çok sevdiğini ve bu sevgiden dolayı kendisini İzmirli saydığını söyleyen Seki, İzmirlilerle buluşmaktan çok mutlu olduğunu söyledi. Seki, “Beni sizinle buluşturan Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan’a, Alsancak Güzelleştirme ve Koruma Derneği Başkanı Dilek Olcay’a ve Hale-Hakkı Keleşoğlu Eğitim ve Yardım Vakfı’na (BESKVA) teşekkür ederim” dedi.

DENİZ SEKİ ŞARKILARIYLA ŞENLİĞE RENK KATTI
DENİZ SEKİ ŞARKILARIYLA ŞENLİĞE RENK KATTI
İHA
Yayın Tarihi : 14 Mayıs 2011 Cumartesi 11:06:00
Güncelleme :14 Mayıs 2011 Cumartesi 22:51:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?