4
Mayıs
2024
Cumartesi
İZMİR

Denktaş, İzmir hekimlerine emanet

KKTC Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş, İzmir’de kalp röntgenini çektirdi. Denktaş, ihtiyacı olmadığı halde yapılan muayenesinde bütün damarlarının açık olduğunu söyledi. Bornova’da bulunan Şifa Hastanesi’ni gezen Denktaş, hastane hakkında detaylı bilgi aldı.

Bilgisayarlı tomografi görüntüleme cihazı ile kalp röntgenini çektiren Denktaş, sağlık durumuyla ilgili gazetecilere bilgi verdi. Damarları araştırma tekniğinin fotoğraflı röntgen şeklinde yapıldığını ifade eden Denktaş, "Mecmualarda görmüştüm. Bu operasyonunun burada, bu hastanede yapıldığını öğrendim. İhtiyacım olmadığı halde lütfettiler, bütün damarlarımın röntgeni çekildi. Hepsinin açık olduğu, ameliyatın tamam olduğu söylendi. İzmirliler’i böyle bir imkana sahip oldukları için kutluyorum" diye konuştu.

Soru üzerine gözlerinde bir sorun olduğunu belirten Denktaş, daha önce katarakt ameliyatı olmuştum. Göz nezlesinden muzdaripim. Bunun da tedavisi yapılıyor. Reçete verdiler, gözlük de istediler. Hem Kıbrıs’ı hem de gerekli tedavi yöntemlerini görüştük" dedi. Denktaş, dün akşam Batı Göz Hastanesi’nde de kontrolden geçmişti.

Denktaş, daha sonra Şifa Hastanesi’nden ayrılarak, ziyarette bulunmak üzere Ege Ordu Komutanlığı’na geçti.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Şubat 2005 Cuma 16:30:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?