26
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Doğalgaz aboneliğinizi ertelemeyin!

İzmirgaz Genel Koordinatörü Halil Tataş, abonelik ve iç tesisat dönüşüm işlemlerinde Temmuz ve Ağustos aylarının değerlendirilmesi gerektiğini belirtti. Tataş, “Eylül ayından itibaren yılsonuna kadar büyük bir yoğunluğun yaşanacağını bekliyoruz” dedi.


2007 yılı verilerine göre Eylül ayından itibaren dönüşüm ve abonelik işlemelerinin tavan yaptığını ifade eden Tataş, yaz dönemlerinde yapılacak geçişlerin daha hızlı, dönüşüm maliyetlerinin ise daha ucuz olacağını söyledi. Karşıyaka ve Halkapınar abone merkezlerinden doğalgaz abonelik işlemlerinin yapıldığını kaydeden Tataş, “Ancak geçtiğimiz yıl başlattığımız bir uygulama ile vatandaşlarımız için abonelik işlemlerini daha da kolay hale getirdik. Dileyen vatandaşımız abone merkezlerimize gelmeden sayıları 285'i bulan yetkili iç tesisat firmalarımız aracılığıyla, evlerinden ya da işyerlerinden aboneliklerini yaptırabilirler” dedi. Tataş, Temmuz ayı sonuna kadar abonelikte 3 taksit uygulaması olduğunu sözlerine ekledi.


ABONELİK İÇİN GEREKLİ BELGELER
İzmirlilerden istenen belgeler; nüfus cüzdanı fotokopisi, T.C. kimlik numarası, ikametgah, elektrik, telefon veya su faturası en az iki tanesinin fotokopisi, yapı ruhsatı ya da yapının brüt alanını gösterir resmi belge, ev sahibi ise tapu kiracı ise kira kontrat fotokopisinden (abonelik mutlaka ev sahibinin üzerine yapılacak) oluşuyor. Apartman sakinlerinin aboneliği için kat maliklerinin yüzde elli bir çoğunluk ile alınmış apartman yönetim kurulu kararı, daire sayısı 7 veya daha az olan binalarda ise kat maliklerinin imzalı dilekçeleri.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Temmuz 2008 Perşembe 10:50:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?