26
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Doğum gününde öldü

İzmir'de daha önce meydana gelen bir kazadan dolayı bekleyen otomobillere arkadan çarpan motosiklet sürücüsü doğum gününde hayatını kaybetti.


Edinilen bilgiye göre kaza, Bayraklı Altınyol Bayındırlık ve İskan Müdürlüğü binası önünde akşam saatlerinde meydana geldi. Karşıyaka'dan Konak yönüne gitmekte olan Ahmet Mehmet Önal'ın (28) kullandığı 35 SN 771 plakalı motosiklet, yaklaşık 500 metre ileride meydana gelen başka bir kazadan dolayı sıkışan trafikte bekleyen 35 UFM 73 plakalı otomobile arkadan hızlı bir şekilde çarptı. Çarpmanın şiddetiyle motosikletin üzerinden karşı şeride uçan Önal'a, Konak'tan Karşıyaka yönüne giden Torbalı'da bir sigara fabrikasında eğitim koordinatörü olarak çalışan Fatma E.'nin (27) kullandığı 35 AR 8720 plakalı otomobil çarptı. Sürücüsü üzerinden karşı şeride uçan motosiklet ise hızını alamayarak daha önce kaza yapan otomobilin çekilmesi için durdurulan 35 AF 0624 plakalı ve 35 KHT 95 plakalı otomobillere çarparak durabildi. Kaza sonucu ağır yaralanan motosiklet sürücüsü Ahmet Mehmet Önal, ambulansla Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılırken yolda hayatını kaybetti. Özel bir kan bankasında kurye elemanı olarak görev yaptığı öğrenilen Önal'ın ölüm haberi üzerine hastane önüne gelen yakınları sinir krizi geçirdi. Yakınları, Önal'ın doğum günü olduğunu söyledi.


Öte yandan ilk kazada ise Karşıyaka'dan Konak yönüne giden Taner Aydın yönetimindeki 35 KZD 52 plakalı otomobil, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu orta refüje çarptı. Kazada otomobilde yolcu olarak bulunan Funda Karatoprak (38) hafif yaralandı. Karatoprak'ın, Çiğli'deki özel bir dershanede öğretmen olduğu öğrenildi. Kaza sonucu otomobilin çekildiği sırada otomobillerin durduğunun farkına varamayan motosiklet sürücüsü Önal'ın yolda bekleyen araçlara çarptığı bildirildi.

..
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2008 Pazartesi 22:29:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?