2
Mayıs
2024
Perşembe
İZMİR

Ege-Koop hedef büyüttü

İzmir’de 1984 yılından bu yana gerçekleştirdiği 10 ayrı proje ile 100 bin kişiyi ev sahibi yapan Ege-Koop hedef büyüttü. Tüm dünyayı etkisi altına alan ekonomik kriz nedeniyle konut sektöründe ciddi bir daralmanın beklendiği 2012’yi atılım yılı ilan eden Ege-Koop, Ankara’da temsilcilik açma kararı aldı.

Kooperatifçilikte ve inşaat sektöründe faaliyet gösteren İzmir merkezli Ege-Koop, hizmet alanını daha da genişletmeye hazırlanıyor. 27 yılda 100 binden fazla insanın mülk sahibi olmasını sağlayan kurum, İzmir’den sonra, diğer Ege illeri, Ankara ve İstanbul’da da yeni modern kentler oluşturmak için girişimlere başlayacak.

Ankara Temsilciliği açılışı öncesi Başkent’te Ankaralı gazetecilerle bir araya gelen Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, DSP eski Milletvekili Faruk Demir’i Ege-Koop Ankara Temsilcisi olarak atadıklarını açıkladı.

Başkent'te faaliyet geçecek Ege-Koop ofisinin aynı zamanda, İzmir’in tanıtım ve lobi merkezi olacağını belirten Aslan, “28 yılda 100 bin kişiyi konut sahibi yaptık. Şimdi sıra Ankara’da. Konut sektöründe çeyrek yüzyılı aşan tecrübemiz, modern projelerimiz ve tüm donanımımız ile başkentlilere hizmet etmeye hazırız.” dedi.

EXPO OFİSİ GİBİ…

Ege-Koop’un ekonomik krizin konuşulduğu bir dönemde yeni yatırım ve projeler için harekete geçtiğini kaydeden Aslan, Ankara’da çok kısa bir süre içinde ses getirecek modern konut projelerini hayata geçireceklerini vurguladı.

İzmir’in EXPO 2020 adaylık sürecinde tanıtım ve lobi faaliyetlerinin önemine dikkat çeken Aslan, “Ankara’da açacağımız ofisimiz aynı zamanda EXPO için yürütülen çalışmaların koordine edileceği, bürokrasi ve siyaset dünyası ile ilişkilerin geliştirileceği bir merkez olma özelliğini taşıyacak. İzmir’in başkentteki işlerini, EXPO için gerekli olan lobi çalışmalarını bu ofisten takip edeceğiz. İzmir ve tüm Egelilerin Ankara’daki buluşma noktası Ege-Koop temsilciliği olacak. Ege-Koop, İzmir’in EXPO 2020 adaylık sürecinde bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da üzerine düşen görevleri yerine getirmeye devam edecek. Ankara ofisimiz İzmir’in emrindedir. Bundan sonra bizim de bir ayağımız Ankara’da olacak” diye konuştu.

Aslan, Ankara temsilciliğinin açılış törenini siyaset, bürokrasi ve medya temsilcilerinin katılımıyla önümüzdeki ay içerisinde gerçekleştireceklerini de sözlerine ekledi.

 

...
Yayın Tarihi : 23 Ocak 2012 Pazartesi 15:15:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?