9
Mayıs
2024
Perşembe
İZMİR

Ege Üniversitesi'nde yeni yıl konseri

Ege Üniversitesi Kampüs Kültür Merkezi'nde Ege Üniversitesi Rektörlüğü ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası işbirliği ile Yeni Yıl Konseri düzenlendi. Şef Hüseyin Çebi'nin yönettiği konserde orkestra birbirinden güzel şarkılarla izleyicilere güzel dakikalar yaşattı.
 
İki bölümden oluşan konserin birinci bölümünde; Solist Bike Baran(Benim Dünyam, Ya Sonra), Desen Yıldız(Anlamadım Gitti, Olanlar Oldu), Esen Şeyda(Gidemem, İkili Delilik), Caner Erentürk(Aşkım Aşkım, Tutamıyorum Zamanı), Ahmet Baykara(Goodbye MyLove Goodbye, Long Train, Running) ve Serkan Ünlü( Newyork Newyork, Sessiz Gemi, Twist Again) şarkılarını seslendirirken, ikinci bölümde Sedat Yüce izleyicilere müzik ziyafeti sundu. 

Ege Üniversitesi bünyesinde böyle bir konser vernmekten çok mutlu olduğunu dile getiren Solist Yüce, "Hüseyin Çebi müzisyenliğe ve müziğe önem veren çok değerli bir insandır. Onun emeği hiç bir zaman solmaz benim kalbimde" dedi. EÜ Rektörü Prof. Dr. Ülkü Bayındır'ın da katıldığı konserin sonunda izleyiciler kokteyle katıldı.
iha
Yayın Tarihi : 26 Aralık 2006 Salı 12:07:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?