8
Mayıs
2024
Çarşamba
İZMİR

Ehliyetsiz sürücü polisten kaçamadı

İzmir'in Konak İlçesi Alsancak semtinde polisin dur ihtarına uymayarak kaçan otomobil, ara sokaklarda süren kovalamaca sonucu yakalandı. Kaçarken sol ön ve sağ arka lastiği patlayan aracın sürücüsü Beytullah Aykul'un (20) ehliyetsiz olduğu ortaya çıktı. Ayrıca otomobilde bulunan Metenur Karataş'ın(18) ise hırsızlık suçundan İnfaz Bürosu tarafından aradığı belirlendi. 

Edinilen bilgiye göre Alsancak 1469 sokakta uygulama yapan Konak İlçe Asayiş ekipleri içerisinde durumu şüpheli 5 kişi görülen 35 AG 1481 plakalı otomobile "dur" ihtarında bulundu. Ekiplerin dur ihtarına uymayan otomobil, ara sokaklara kaçarak izini kaybettirmek istedi. Peşinden takip eden ekiplerden kaçan otomobil, Çınarlı ve ardından Yenişehir Gıda Çarşısı'na girdi. Kovalamaca sırasında birçok aracı da tehlikeye düşüren otomobil, daha sonra Gaziler Caddesi’ne ters yönden giriş yaptı. Ancak daha fazla kaçamayan zanlılar Tepecik Göğüs Hastanesi'nin önünde yolu kapatan ekipleri tarafından yakalandı. 

Sol ön ve sağ arka lastiği patlamasına ra?men polis ekiplerinde kaçmaya çalışan otomobilin sürücüsü Beytullah Aykul'un ehliyetsiz olduğu ortaya çıktı. Otomobilde bulunan Metenur Karataş'ın ise hırsızlık suçundan infaz bürosu ekipleri tarafından arandığı belirlendi. Aykul ve Karataş ile birlikte otomobilde bulunan ve sabıkaları bulunan Ferhat Arslan (20), Levent Özdil (33) ve Faruk Aykul (22) da Alsancak Polis Karakolu'na götürüldü.
iha
Yayın Tarihi : 15 Kasım 2006 Çarşamba 18:19:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?