8
Mayıs
2024
Çarşamba
İZMİR

Emekli öğretmenler gecede buluştu

Namık Kemal Lisesi öğretmenleri ve okul aile birliği yönetim kurulu, 2005-2006 eğitim öğretim yılında emekli olan 8 öğretmen için gece düzenledi. 

Konak Life Restoran'da düzenlenen gecede emekli öğretmenler Ayşegül Öztürk, Sermin Hocaoğlu, Sibel Karabeloğlu, Ayfer Gündüz, Ergin Aksoy, Sabri Taşkın, Şerafettin Tavlaş ve Şükrü Baysal'a hizmetlerinden dolayı plaket verildi. 

Okulun Beden Eğitimi Öğretmeni Hürrem Turanlı eğitime ve Namık Kemal Lisesi'ne yaptıkları değerli katkılarından dolayı emekli öğretmenlere teşekkür etti. 

Duygusal anların yaşandığı gecede konuşan Namık Kemal Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Kemal Kasar ise göreve yeni geldiklerini hatırlatarak Namık Kemal Lisesi'nde bundan böyle önemli etkinliklere imza atacaklarını, okul-veli-öğrenci dayanışmasını daha güçlü kılabilmek için mücadele edeceklerini söyledi. 

Öğretmenliğin kutsal olduğunu, emekli olan öğretmenlerin de eğitim camiasına önemli hizmetlerde bulunduğunu belirten Kasar gecede emeği geçen herkese teşekkür etti. Konuşmaların ardından öğretmenler doyasıya eğlendi. Zeybek oyunlarıyla hünerlerini sergileyen öğretmenler halaya da eşlik etti
iha
Yayın Tarihi : 19 Aralık 2006 Salı 10:35:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?