3
Mayıs
2024
Cuma
İZMİR

Emniyeti sarsan ölüm

POLİS MEMURUNUN ACI SONU

İzmir Emniyet Müdürlüğü, bugün acı bir olayla sarsıldı. 15 yıllık polis memuru İbrahim Yardımcı, 5. kattan havalandırma boşluğuna düşerek öldü.

Olay, bugün saat 14:45 sıralarında İzmir Emniyet Müdürlüğü binasında yaşandı. 15 yıllık istihbarat biriminde görevli olduğu öğrenilen 38 yaşındaki polis memuru İbrahim Yardımcı iddialara göre 6.'ncı katın penceresinden 5.'inci kata uçan evrakı almak için çay ocağının bulunduğu yerde güneş almaması için metalden daha hafif olarak yapılan sundurmaların üzerine çıktı ve çöken sundurma nedeniyle havalandırma boşluğuna düşerek yaşamını yitirdi. Savcı tarafından polis memurlarının ifadelerine başvuruldu.

Olay Yeri İnceleme ekipleri tarafından yapılan çalışma sırasında olayın şokunu üzerinden atlatamayan emniyet personelinin de çaresiz ve üzgün bekleyişleri gözlemlendi.

Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hayatını kaybettiği belirtilen polis memuru Yardımcı'nın cenazesi otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. 38 yaşında ve iki çocuk babası İbrahim Yardımcı'nın yeni ev aldığı borcunun ise yeni bittiği öğrenildi.

POLİS MEMURUNUN ACI SONU
POLİS MEMURUNUN ACI SONU
İHA
Yayın Tarihi : 31 Mayıs 2011 Salı 17:25:00
Güncelleme :1 Haziran 2011 Çarşamba 01:05:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?