9
Mayıs
2024
Perşembe
İZMİR

Erkan Mumcu İzmir'de

Anavatan Partisi Genel Başkanı Erkan Mumcu, İzmir'in uzun yıllar iktidarlar tarafından ihmal edildiğini ileri sürerek, bu ihmal edilmişliğe son vereceklerini, kenti kenarda kalmışlıktan kurtaracaklarını dile getirerek, İzmir'i Anavatan'ın kalesi yapacaklarını söyledi. 

Erkan Mumcu, partisinin İzmir İl Başkanlığı'nın düzenlediği iftar yemeğine katıldı. İzmirlilerin gösterdiği sevgiden büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Mumcu, "Adriyatikten Çin Seddi'ne kadar bir Türkiye etkinliğinden, rekabet eden, meydan okuyan Türkiye idealinden gele gele Fransa'nın, Belçika'nın itip kaktığı, gönlünce hakaret ettiği bir ülke haline geldik. Bunun müsebbibi bugünkü iktidardır" dedi. 

İzmir'in uzun yıllardır iktidarlar tarafından ihmal edildiğini ileri süren Mumcu, iktidara gelmeleri halinde kentin altın yıllarını yaşayacağını savundu. "Anavatan'ın iktidarı İzmir'in iktidarı olacak" diyen Mumcu, "Dünya kenti potansiyeline sahip olan İzmir'de, ne yazık ki merkezi hükümetin hiçbir şeyini görmüyorsunuz. İzmir'de metro projeleri, çevre yolu, projeleri, çevre projeleri, kültür projeleri, üniversite projeleri yok. İzmir'in epeyce alacağı birikti. Anavatan iktidarında bu alacağı tahsil edeceğiz. Uzun zamandır İzmirli bir Başbakan yoktu memlekette. İzmirli bir başbakan olacak bu memleketin. İzmir'i Anavatan'ın kalesi yapacağız. İzmir'e gavur diyenin dilini eşek arısı soksun. İzmir güzel İzmir, bizim İzmir" ifadelerini kullandı.
iha
Yayın Tarihi : 15 Ekim 2006 Pazar 03:27:33
Güncelleme :15 Ekim 2006 Pazar 21:20:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?