8
Mayıs
2024
Çarşamba
İZMİR

Erkek arkadaşa ayrılık kurşunu

İzmir'in Bornova ilçesinde S.A. (27), birlikte yaşadığı erkek arkadaşı, hırsızlıktan kaydı bulunan Hasan Yıldırım’ı (31), taksinin içinde göğsünden vurarak yaraladı. 

Olay Bornova Kayadibi Köyü'nde meydana geldi. Gültepe'de oturan ve başka biriyle evli olduğu belirtilen S.A., erkek arkadaşı Hasan Yıldırım ile birlikte Bornova Meydan taksi durağında Hasan Başlevent'in kullandığı 35 T 7120 plakalı taksiye müşteri olarak bindi. Arka koltuğa oturan S.A. ile arkadaşı Hasan Yıldırım arasında ayrılma meselesi yüzünden tartışma çıktı.

İddiaya göre; ayrılmak isteyen S.A., Yıldırım'ı taksinin içinde bu teklifini kabul etmediği için sağ göğsünden tabancayla vurarak yaraladı. Taksinin arka koltuğunda gerçekleşen olayın ardından pişman olan S.A., taksiciye hemen bir hastaneye gitmesini söyledi. Bunun üzerine taksici ağır yaralanan Hasan Yıldırım'ı Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürdü. Burada yoğun bakıma alınan Hasan Yıldırım'ın hayati tehlikesinin olduğu bildirildi. 

Ayrıca yapılan incelemelerde ağır yaralanan Hasan Yıldırım'ın üzerinden Cengiz Dural (31) adına düzenlenmiş sahte nüfus cüzdanı çıktı. 

Hırsızlık suçundan sabıkalı olan Hasan Yıldırım'ın 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu ve İnfaz Bürosu tarafından arandığı ortaya çıktı. Hastaneye gelen polis ekiplerine suçunu itiraf eden S.A.'nın üzerinden, Baretta marka ruhsatsız tabanca çıktı. 

S.A. gözaltına tutulurken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.
İHA
Yayın Tarihi : 24 Ekim 2006 Salı 10:44:31
Güncelleme :24 Ekim 2006 Salı 16:07:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?