2
Mayıs
2024
Perşembe
İZMİR

Erkekliğimle dalga geçti!

İzmir'in Bornova ilçesinde 20 yerinden bıçaklandıktan sonra boş bir araziye atılan Filiz N.'ye saldıran zanlı E.T. yakalandı. Zanlının Filiz N.'yi, erkekliğiyle dalga geçtiği için bıçakladığını söylediği öğrenildi.

Olay geçtiğimiz Kasım ayında Işıkkent 6133/1 sokakta 22.30 sıralarında meydana geldi. Filiz N. 20 yerinden bıçaklandıktan sonra parası ve cep telefonu alınarak boş bir araziye atıldı. Sürünerek bir benzin istasyonuna gelen Filiz N. İstasyondaki görevliler tarafından Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hayati tehlikesi bulunan ve yaşaması mucizelere bağlı denilen genç kadın yapılan tedavinin ardından hayatta kalmayı başardı. Soruşturma başlatan polis ekipleri, kimliği belirsiz kişinin cep telefonunu satabileceği ihtimaline karşı tüm telefon bayileriyle bağlantıya geçti. Bir süre sonra bir telefon bayisi telefon satmaya gelen bir şahıstan şüphelenerek polisi aradı. Polis ekipleri bu ihbarı değerlendirerek başlattıkları çalışma sonunda güvenlik kamerasından saldırganın kimliğini tespit etti. Filiz N.'ye saldıran kişinin 22 yaşında E.T. olduğunu belirleyen polis ekipleri yapılan takip sonucu yakalandı.

Gözaltına alınan zanlının ifadesinde suçunu itiraf ettiği öğrenildi. E.T.'nin ifadesinde Filiz N. İle birkaç kez buluşup cinsel ilişkiyi girdiğini ve son buluşmada Filiz N.'nin kendisiyle dalga geçerek 'bu işi beceremeyeceksin' demesi üzerine sinirlendiğini ve çıkan tartışmadan sonra Filiz N'yi bıçakladıktan sonra kaçtığını söylediği kaydedildi.

Emniyetteki sorgusu sırasında E.T. Filiz N. Tarafından teşhis edildi. Zanlı E.T. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2011 Perşembe 18:42:21
Güncelleme :8 Aralık 2011 Perşembe 18:47:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?