19
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

ESHOT şoförlerine Başkan sürprizi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, ayağındaki kırık nedeniyle uzatılan rapor süresine rağmen çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Önceki gün Havagazı Fabrikası'ndaki çevre düzenleme çalışmalarını inceleyen Başkan Kocaoğlu, dün de Buca Toplu Konutlar ile Şirinyer Tüneli'ndeki son durumu yerinde gördü. ESHOT Adatepe Garajı'na da sürpriz bir ziyaret gerçekleştiren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı, hareket amirleri ve şoförlerle bir araya geldi. Başkan'ın Adatepe'ye geçtiğini öğrenen ESHOT Genel Müdürü Gül Şener de ziyarette hazır bulundu.

Yolcu taşımacılığının ve otobüs şoförlüğün dünyanın en zor işlerinden birisi olduğunu söyleyen Başkan Kocaoğlu, “Tüm olumsuzluklarına rağmen işimizi en iyi şekilde yapmamız gerekiyor. Bu görevi yapıyorsak, hakkını da vermek zorundayız” diye konuştu.


Taşeronlaşmaya karşı olduğunu her platformda dile getirdiğini de hatırlatan Başkan Aziz Kocaoğlu, “Düşüncemiz, hayat görüşümüz, hayata bakışımız taşeronlaşmanın karşısında” dedi. Çalışma politikasında her zaman titiz olduklarını ve vatandaş memnuniyetinin öncelikli olduğunu belirten Başkan Kocaoğlu, “İzmirli hemşehrilerimize layık olmak için hepimiz üzerine düşen görevi en iyi şekilde yapmalıyız” diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2008 Perşembe 11:15:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?