3
Mayıs
2024
Cuma
İZMİR

Eşi ve kayınvalidesini bıçakladı

ÖFKELİ KOCA BİRŞEY SÖYLEMEDEN BIÇAKLADI

İzmir'in Karabağlar İlçesinde bir kişi, ayrı yaşadığı eşi ve kayınvalidesini bıçakla yaraladı.

Olay, Bozyaka semti Saim Çıkıkçı Caddesi'nde dün akşam saatlerinde meydana geldi. K.S., boşanmak üzere olduğu ve bir süredir ayrı yaşadığı eşi F.S. (34) ile kayınvalidesi R.G.'nin (62) taşınmak üzere oldukları evine gidip hiçbir şey konuşmadan kayınvalidesi ve eşini bıçakla yaraladı. R.G. ve kızı F.S.'nin olaydan kısa bir süre önce polis merkezine giderek K.S. tarafından darp edildiklerini söyleyerek şikayetçi oldukları belirtildi.

Olay sırasında R.G ve F.S'nin Bursa'ya taşınmak üzere oldukları belirtilirken, olayı gören vatandaşların araya girmesiyle bir anlık boşluktan faydalanan K.S.'nin kaçarak olay yerinden uzaklaştığı bildirildi. Yaralılardan R.G., Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, kızı F.S. de Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Balçova'daki evinde yakalanan zanlının, ''Baldızım pavyonda çalışıyordu. Kayınvalidem ayrı yaşadığım eşimi de pavyonda çalıştırmak istiyordu. Ben çalışmasını istemediğim için tartıştık'' dediği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

ÖFKELİ KOCA BİRŞEY SÖYLEMEDEN BIÇAKLADI
ÖFKELİ KOCA BİRŞEY SÖYLEMEDEN BIÇAKLADI
İHA
Yayın Tarihi : 24 Mart 2011 Perşembe 09:32:03
Güncelleme :25 Mart 2011 Cuma 00:42:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?