19
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Eşinden 10 milyon YTL istiyor

Seval Çamkıran, otomotivci eşi Muzaffer Çamkıran’dan boşanmak için dava açtı.

Eşini saygısızlık ve ilgisizlikle suçlayan iki çocuk annesi kadın, "O sayemde zengin oldu" diyerek 40 bin YTL aylık nafaka, 10 milyon YTL de tazminat istedi.

İZMİR’in tanınmış ailelerinden olan Çamkıranlar’da ayrılık rüzgárı esmeye başladı. Seval Çamkıran, Çamkıran Otomotiv’in ortaklarından ve genel müdürü 22 yıllık eşi Muzaffer Çamkıran’dan boşanmak için dava açtı. İzmir 10’uncu Aile Mahkemesi’ne sunduğu dilekçesinde Seval Çamkıran, eşiyle evlendikleri günden beri fikir ayrılığı yaşadıklarını, kendisine karşı saygısız ve ilgisiz olduğunu iddia etti. İki çocuk annesi Seval Çamkıran, eşinin kendisine söz verdiği halde evlendikten sonra destek olmadığını, bu nedenle öğrenim hayatını yarıda kesmek zorunda kaldığını, üniversiteden kaydının silindiğini iddia etti.

Tedbir nafakası

Seval Çamkıran, evliliği süresince verdiği maddi ve manevi katkılarla eşinin bir otomotiv şirketi sahibi olduğunu ileri sürüp, 20 bini kendisi 20 bini iki çocuğu için olmak üzere toplam 40 bin YTL aylık nafaka ile 10 milyon YTL tazminat talep etti. Açılan boşanma davasına avukatı aracılığıyla cevap veren Muzaffer Çamkıran ise eşinin iddialarının doğru olmadığını savundu. Boşanmayı kabul eden koca Çamkıran, eşinin büyük bir çiftlik sahibi zengin bir kişi olduğunu, nafaka ve tazminat isteğinin reddedilmesini istedi. Hakim, davanın ilk duruşmasında Seval Çamkıran ve çocuklarına ayda 4 bin YTL tedbir nafakası bağlayarak duruşmayı erteledi.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2008 Perşembe 09:27:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?