3
Mayıs
2024
Cuma
İZMİR

Eski bakan kaza yaptı: 4 yaralı

İZMİR'DE TRAFİK KAZASI: 4 YARALI

Eski Bakan Ekrem Pakdemirli, kaza yaptı. Pakdemirli'nin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Kaza, sabah 08.10'da İzmir Aydın otoyolunun 8. kilometresinde meydana geldi. Yanında koruması ve Torbalı ilçesinde bulunan fabrikasında çalışan 2 kişi ile birlikte Pakdemirli'nin yönetimindeki 35 EAP 13 plakalı otomobille İzmir'den Aydın yönüne giden eski Maliye Bakanı Ekrem Pakdemirli, orta şeritte ilerlerken, yağmur nedeniyle yolda oluşan su birikintisi yüzünden direksiyon hakimiyetini kaybetti. Önünde giden Kamil Aldı yönetimindeki 35 AC 5151 plakalı TIR'ın 35 R 1989 plakalı dorsesinin sol arka tekerleğine arkadan çarptı.

Kazada, Pakdemirli'nin kullandığı otomobilde bulunan koruması Hayrullah Karaman (39), Torbalı'daki zeytinyağı fabrikasında müdür olan Çiçek Gürdal (47) ile aynı fabrikada alım satım müdürü olan Cansu Sanat (30) yaralandı. Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Kazayla ilgi bilgi veren Buca Seyfi Demirsoy Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Ali Kasap, "Bakanımızın çeşitli yerlerinde doku yaralanması var ama ciddi bir problem yok. Beraberindeki diğer yolcularda da yumuşak doku yaralanması mevcut, bir süre gözlem altında tutulduktan sonra taburcu edeceğiz" dedi. Buca İlçe Jandarma Komutanlığı, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

İZMİR'DE TRAFİK KAZASI: 4 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2011 Çarşamba 14:08:04
Güncelleme :23 Şubat 2011 Çarşamba 17:17:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?