2
Mayıs
2024
Perşembe
İZMİR

Eski eşini vurup intihara kalkıştı

İzmir'de, 30 yaşındaki S.Ç., bir yıl önce boşandığı eşi Gülay Korucu'yu silahla vurduktan sonra intihara kalkıştı. Yaralanan ikili, hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.

Olay, dün saat 22.30 sıralarında Bornova İlçesi Çamdibi 5044 Sokak'ta meydana geldi. İşsiz olduğu öğrenilen 30 yaşındaki S.Ç., yaklaşık 1 yıl önce şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşandığı 2 çocuğunun annenis 26 yaşındaki Gülay Korucu ile konuşup barışmak amacıyla ailesinin evine gitti. S.Ç., konuşmak istediğini söyleyince Gülay Korucu apartman girişine indi. Bir süre konuşan S.Ç. ve Korucu arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine S.Ç., belinden çıkardığı silahını Korucu'ya doğrultup 3 el ateş etti. Göğsüne 2, koluna da bir kurşun isabet eden genç kadın kanlar içerisinde yere yığıldı. S.Ç. olay yerinden 100 metre uzaklaştıktan sonra, bu kez suç aleti silah kendi başına dayayıp çevredekilerin şaşkın bakışları arasında tetiği çekti.

Gülay Korucu'nun annesi Nuray Korucu, daha önce tehdit edildiğini ve bu nedenle devletten koruma talebinde bulunduklarını iddia etti.
 

...
Yayın Tarihi : 16 Ağustos 2011 Salı 13:44:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?