2
Mayıs
2024
Perşembe
İZMİR

Eski koca dehşeti

İzmir'in Konak İlçesi'nde, boşandığı eşiyle tekrar biraraya gelmeyi konuşmak için evine giden 38 yaşındaki M.M.Ç., reddedilince çılgına döndü. Eski eşi 28 yaşındaki Dilek Tuğ'u darp eden M.M.Ç., ardından her iki bileğini kesip, yaşamını son vermek istedi.

İkisi de tekstil işçisi olan M.M.Ç. ile Dilek Tuğ, ailevi ve ekonomik problemler nedeniyle yaklaşık 9 yıllık evliliklerini bir süre önce bitirdi. İki çocuğunun annesi ile defalarca biraraya gelmek için teşebbüste bulunduğu öğrenilen M.M.Ç., bugün saat 01.30 sıralarında, Dilek Tuğ'un oturduğu Namık Kemal Mahallesi 424 Sokak 11 numaradaki eve gitti. Tekrar biraraya gelmek isteğini söyleyen M.M.Ç., reddedilince çılgına döndü. İddiaya göre, Tuğ'u darp etmeye başlayan M.M.Ç., ardından, kadının gözleri önünde her iki bileğini de kesti.

Evden gelen bağrışları duyan Tuğ'un komşuları durumu, polise bildirdi. İhbar üzerine eve gelen polis, darp edilen kadın ile bileklerinde kesi bulunan M.M.Ç.'yi görünce ambulans çağırdı. Eve gelen sağlık ekipleri yaralılardan M.M.Ç.'yi ambulansla İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Dilek Tuğ'u da Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Olay sırasında evde olduğu belirtilen iki çocuk, Dilek Tuğ'un yakınlarına teslim edildi. Her iki bileğinde de derin kesi bulunan M.M.Ç.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu, Tuğ'un da sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

 

...
Yayın Tarihi : 26 Aralık 2011 Pazartesi 12:45:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?