8
Mayıs
2024
Çarşamba
İZMİR

Esnafa araç kredisi

İzmir Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) ile Gönen Motorlu Araçlar firmasının imzaladığı protokolle, esnaf daha ucuz araç satın alabilecek.
İESOB binasında gerçekleşen protokol imza törenine İESOB Başkanı Mehmet Ali Susam, Gönen Motorlu Araçlar Yönetim Kurulu Başkanı Nafiz Gönen ve bazı şirket yetkilileri katıldı. Türkiye'de son yıllarda otomotiv sektöründe önemli adımlar atıldığını belirten İESOB Başkanı Mehmet Ali Susam, "Esnafımızın ticari ve binek araç ihtiyacını piyasaya göre daha uygun koşullarda karşılayabilmesi için Gönen firmasıyla görüşerek bir anlaşmaya vardık. Oda üyelerimizin tamamı Gönen firmasından pazarlık yapmadan önemli ölçüde yapılan indirimlerle araç alabilecekler" dedi.
Gönen Motorlu Araçlar Yönetim Kurulu Başkanı Nafiz Gönen ise, kurumsal yapıların her sektörde önemli bir yere geldiğini söyledi. Türkiye'de ithal araç pazar payının yüzde 12'sinin Doğuş Otomotiv'in elinde olduğunu ifade eden Gönen, "İESOB ile Gönen arasında yapılan protokolle İzmir esnafı ithal araçlara önemli indirimlerle sahip olacak. Biz normal yapılan indirimlerin ve kampanyaların dışında esnafa ayrıca yüzde 10 gibi bir indirim daha yaparak, esnafa araç alma konusunda daha çok kolaylık sağlamış olacağız" diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından İEOSB Başkanı Mehmet Ali Susam ve Gönen Motorlu Araçlar Yönetim Kurulu Başkanı Nafiz Gönen protokolü imzaladı.
.
Yayın Tarihi : 16 Şubat 2006 Perşembe 21:55:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?