8
Mayıs
2024
Çarşamba
İZMİR

Esnaflar iftarda buluştu

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri İzmir Birliği Başkanı Salahaddin Hünü, Çeşme, Urla, Seferihisar, Güzelbahçe ve Narlıdere bölgesinde faaliyet gösteren Kredi ve Kefalet Kooperatifi yöneticileri, personeli ve esnafına, verdiği iftar yemeğinde, Ramazan ayının barış ve huzur getirmesi dilerken, birlik ve beraberlik mesajları verdi. 

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği Başkanı Selahattin Hünü, yarımada olarak adlandırılan bölgede faaliyet gösteren esnafa bir iftar yemeği verdi. Güzelbahçe Şirincan Restaurant'taki iftar yemeğine Halk Bankası şube müdürleri, kooperatif başkanları, yönetim kurulu üyeleri, personel ve çok sayıda esnaf katıldı. İftar yemeğinde bir konuşma yapan Birlik Başkanı Hünü, piyasalarda yaşanan ekonomik dalgalanmanın en çok esnaf ve sanatkar kesimini etkilediğini belirterek, böylesine zor dönemlerin ancak birlik ve beraberlik içinde hareket edilerek aşılabileceğini söyledi. 

Hünü, esnaf ve sanatkarın daima omuz omuza olmalarını ve dayanışma örneği sergilemelerini istedi. Birlik Başkanı Salahaddin Hünü, sevgi, hoşgörü ve yardımlaşma ayı olan Ramazan'ın herkese hayırlı olmasını dilerken, diğer ilçelerde de birlik ve beraberliği yaşamak istediklerini belirtti.
İHA
Yayın Tarihi : 28 Eylül 2006 Perşembe 16:35:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?