3
Mayıs
2024
Cuma
İZMİR

Esrar operasyonu: 13 gözaltı

İZMİR'DE ESRAR OPERASYONU

İzmir'de gerçekleştirilen bir operasyonda, 13 kişi gözaltına alındı. Operasyonda, güneydoğu illerinden getirilerek piyasaya sürülmek istenilen 27 kilo 500 gram esrar maddesi ele geçirildi.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Suçlar Büro Amirliği ekipleri, güneydoğudaki illerden İzmir'e uyuşturucu getirildiği bilgisi üzerine takip başlattı. Polis, sürdürdüğü takipte şebekenin elemanlarını ve işleyiş şeklini ortaya çıkarırken, Mardin ve Batman illeri ağırlıklı olmak üzere güneydoğu illerinden esrar getiren şebekeyi takibe aldı. Şebeke elemanlarının yakalanmamak için doğu illerinden gelirken dört kez araç değiştirdiğini belirleyen polis, Karabağlar, Kadifekale,

Çimentepe ve Yeşildere başta olmak üzere İzmir genelinde sokak satıcıları aracılığı ile piyasaya sürmek isteyen şebeke elemanlarına operasyon düzenledi. Bornova otoban girişinde düzenlenen operasyonda, araç içinde 27 kilo 500 gram esrar maddesi ele geçirilirken 13 kişi de gözaltına alındı. Gözaltına alınan V.B., H.B.K., N.Ö., M.Y., M.B., O.Ç., H.A., E.A., S.A., G.K., F.B., M.M., B.Ö. isimli 13 zanlı emniyetteki sorgunun ardından adliyeye sevk edildi.

İZMİR'DE ESRAR OPERASYONU
İZMİR'DE ESRAR OPERASYONU
İZMİR'DE ESRAR OPERASYONU
İZMİR'DE ESRAR OPERASYONU
İZMİR'DE ESRAR OPERASYONU
İHA
Yayın Tarihi : 22 Mart 2011 Salı 11:44:05
Güncelleme :22 Mart 2011 Salı 19:14:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?