26
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

EÜ Rektörü'nden Kocaoğlu'na ziyaret

Ege Üniversitesi'nin yeni Rektörü Prof. Dr. Candeğer Yılmaz, yardımcılıklarına atanan Prof. Dr. Mehmet Süer Anaç, Prof. Dr. Atilla Silkü ve Prof. Dr Azmi Telefoncu ile birlikte İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nu ziyaret etti.

Başkan Kocaoğlu, Prof. Dr. Candeğer Yılmaz'ın rektörlük görevine atanmasından büyük mutluluk duyduğunu belirterek, "Ege Üniversitesi ile geçmişten bugüne uyum içinde çalışıyorduk. Ayrıca Candeğer Hocamız ile 15 yıllık bir komşuluk ilişkimiz var. Kendisinin bu görevi en iyi şekilde yapacağına ve Ege Üniversitesi'nin gelişmesine çok büyük katkılarda bulunacağına inanıyor, başarılar diliyorum" dedi. Başkan Kocaoğlu, görevde bulunduğu süre içinde İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Ege Üniversitesi'nin işbirliği içinde olacağını söyledi.


Prof. Dr. Candeğer Yılmaz ise Ege Üniversitesi'nin yeni dönemde halka dönük eğitim çalışmalarına önderlik görevini yerine getirirken İzmir Büyükşehir Belediyesi ile birlikte önemli projelere de imza atacağını söyledi. Prof. Dr. Yılmaz, Başkan Kocaoğlu ile kişisel dostluklarının da katkısıyla, ortaklaşa yürütülen çalışmaların hız kazanacağını belirterek, "Üniversite olarak İzmir Büyükşehir Belediyesi ile birlikte özellikle halk sağlığına ilişkin önemli projeler gerçekleştireceğimize inanıyorum" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 18 Ağustos 2008 Pazartesi 16:10:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?