8
Mayıs
2024
Çarşamba
İZMİR

EÜ'de dernekler dayanışması

Ege Üniversitesi içinde 3 fakülte ve bir yüksekokul'da örgütlenen mezunlar dernekleri Ege Üniversitesi Mezunlar Derneği ile dayanışma kararı aldı. 

Ege Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Ege Üniversitesi Mezunlar Derneği Başkanı Prof. Dr. Fikret İkiz, "Birlikten kuvvet doğar. Biz de güçlerimizi birleştirip en güçlü dernek olmak istiyoruz" dedi. 

Ege Üniversitesi Rektörlüğü toplantı salonu'nda bir araya gelen Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Mezunları Derneği, Tekstil Mühendisliği Fakültesi Mezunları Derneği, Eczacılık Fakültesi Mezunları Derneği ve Hemşirelik Yüksekokulu Mezunları Derneği'nin başkanları Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fikret İkiz'le görüşerek, Ege Üniversitesi Mezunları Derneği'yle güç birliği oluşturdu.

 Prof. Dr. İkiz, Ege Üniversitesi bünyesinde 160 civarında dernek olduğunu ve sadece dördünün "Mezunlar Derneği" adını taşıdığını belirterek, "Bundan sonra bu derneklerin üyeleri de Ege Üniversitesi Mezunlar Derneğine de üye olmak suretiyle, derneğimizin üyelerine sağladığı tüm haklardan yararlanacak" dedi.
iha
Yayın Tarihi : 19 Aralık 2006 Salı 11:46:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?