8
Mayıs
2024
Çarşamba
İZMİR

Evinin önünden kaçırmak istediler

Karşıyaka'nın  Bayraklı semtinde sokakta oynayan 5 yaşındaki çocuk, kimliği belirsiz kişiler tarafından otomobille kaçırılmak istendi. 

İddiaya göre, dün öğle saatlerinde Bayraklı 2113 Sokak'taki evlerinin önünde oynayan Seyfettin Baş'ın (5) otomobille yanına gelen kimliği belirsiz 2 kişi, küçük çocuğa 'Gel seni götüreyim' diyerek otomobile bindirmek istedi. Şahısları tanımadığı için korkan küçük çocuk, eve doğru koşarak olayı annesi Sevgi Baş'a anlattı. Siyah otomobilli şahıslar olay yerinden ayrılırken, baba Fedai Baş oğlunu alarak Çay Mahallesi Karakolu'na başvurdu. 

Beyaz eşya alım satımı yapan baba Fedai Baş, "Oğlum kapının önünde oynarken yanlarına siyah gözlüklü ve siyah renkli bir taksiyle birileri gelmiş. 'Gel seni götürelim' diyerek otomobile bindirmek istemiş. Ben sürekli ona öğretiyordum, tanımadığın insanlarla gitme diyerek. O da geri çekilerek eve girmiş. Bu arada olayı gören kiracımız  bağırınca şahıslar taksiyle kaçmışlar" diyerek ailelerin dikkatli olmasını istedi. 

Şahısları daha önce hiç görmediğini söyleyen küçük çocuk ise, "Bana 'seni götürelim dediler', bende kaçtım. Sonra gaza basıp gittiler" diye konuştu. 

Polis, eşgalleri belirlenen 2 kişinin kimliklerini tespit etmeye çalışıyor.
.
Yayın Tarihi : 9 Haziran 2006 Cuma 11:33:47
Güncelleme :9 Haziran 2006 Cuma 12:42:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?