26
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Evlilik yıldönümünde öldü

İzmir'in Çiğli İlçesinde, kaldırımda yürüyen iki çocuk annesi Ayşe Bilir'e, T.U. yönetimindeki otomobil çarptı. Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne kaldırılan talihsiz kadın sevk edildiği Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kurtarılamadı.


Kaza, Çiğli Güzeltepe Sağlık Ocağı önünde meydana geldi. T.U. (38) yönetimindeki 35 TT 819 plakalı otomobil aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek 14 yaşındaki kızı Nazlınur ile yürüyen 39 yaşındaki Çiğli 2'inci Ana Jet Üs Komutanlığı'nda sivil memur olarak görev yapan iki çocuk annesi Ayşe Bilir'e çarptı. Kanlar içerisinde yere düşen talihsiz kadını gören çevredekiler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Bilir, önce Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı daha sonra Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Talihsiz kadın yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.


EVLİLİK YILDÖNÜMÜNDE ÖLDÜ
İki çocuk annesi Ayşe Bilir'in 6 aydır Kıbrıs'ta Askeri Hastanede görev yaptığı ve bir ay önce İzmir'e tayininin çıktığı öğrenildi. 18 yıl önce 29 Ekim'de evlendiklerini söyleyen talihsiz kadının Çiğli 2'inci Ana Jet Üs Komutanlığı'nda sivil memur olarak görev yapan eşi Ramiz Bilir, "Sabah beraber kahvaltı yaptık. Ben evden ayrıldım eşim ve çocuklarımla akşam görüşecektik ama nasip değilmiş acım çok büyük, çok üzgünüm" dedi.


Kazanın ardından gözaltına alınan acemi şoför T.U. ise Şehit Erdal Kılıç Karakolu'na götürüldü. Şoför T.U.'nun ehliyetini almaya hak kazandığı ancak ehliyetini henüz çıkartmadığı bildirildi. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

iha
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2008 Perşembe 16:04:36
Güncelleme :30 Ekim 2008 Perşembe 16:06:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?