3
Mayıs
2024
Cuma
İZMİR

Facia ucuz atlatıldı

KARABAĞLAR'DA FACİA UCUZ ATLATILDI

İzmir'in Karabağlar ilçesi Paşaköprü Mezarlığı kavşağında meydana gelen trafik kazasında kırmızı ışık ihlali yapan otomobille, kamyonet çarpıştı.

Kazada ölen ya da yaralanan olmazken, kamyonetin yakıt deposunun parçalanması sonucu olası bir facianın eşiğinden dönüldü.

Polis, çevreye yayılan yakıt nedeniyle meraklı vatandaşların sigara ile yanaşmasına izin vermedi. Kazayı o sırada olay yerinde bulunan Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne bağlı radar biriminin saniye saniye kaza anını görüntülediği ortaya çıktı. Kaza dün saat 10.30 sıralarında Karabağlar Mezarlık Kavşağında meydana geldi.

Yeşillik Caddesi'nde Karabağlar yönünden Gaziemir yönüne gitmekte olan C.E yönetimindeki 35 AZ 1843 plakalı otomobil, emniyet kayıtlarına göre kırmızı ışık ihlali yaptı. Bu sırada kendisine yeşil ışık yandığı için yan yoldan Gaziemir yönüne doğru dönmek isteyen C.G yönetimindeki 35 P 5728 plakalı kamyonete çarptı. Çarpmanın etkisi ve otomobilin de hızlı olması sebebiyle kamyonet ters devrilirken, aracın yakıt tankı parçalandı.

Kaza nedeniyle Yeşillik Caddesi bir süre trafiğe kapanırken, her iki araç sürücünün kazada burnunu bile kanamaması sevindirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Şubat 2011 Cumartesi 18:05:02
Güncelleme :5 Şubat 2011 Cumartesi 18:42:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?